-12° Tuntuu kuin -16°
Tornio
-14° Tuntuu kuin -14°
Pello
-15° Tuntuu kuin -15°
Muonio

Pellossa kiitellään uutta kalastuskauppaa

Kesäkuussa avautui Pelloon uusi kalastusliike, Kalasaaga. Kauppias Matias Kähkönen on tyytyväinen koska kauppa on lähtenyt käyntiin varsin hyvin ja vastaanotto Pellossa on ollut lämmin. “Nyt ootte pojat pistäneet oikean liikkeen pystyyn”, on kävijöiltä kuultu.

“Kausi on lähtenyt kivasti liikkeelle. Asiakkaat ovat löytäneet meidät hyvin, myynti on ollut todella hyvää ja tavaraa vaihtuu hyvää tahtia. Tälle kaudelle on liikkeen osalta odotukset korkealla. Tuottoisa kesä on tiedossa!” kertoo kauppias Kähkönen

Kalasaaga on aktiivi kalastusliike ja tuotevalikoima on laaja. Kaupalla on myös kalastusvehkeiden kierrätystoimintaa.

“ Meiltä löytyy lohenkalastus-, perhokalastus-, hauenkalastus- ja tunturikalastustustarvikkeita. Tarvikkeita löytyy ihan aloittelijasta pro-kalastajiin saakka, eli ketään ei olla unohdettu. Sitten löytyy vakuumituotteita kaloja varten, kalastukseen työkaluja, Marttiini puukkoja, vaatteita, kalastuksen yhteislupia ja löytyy myös käytettyä kalastustarviketta” kertoo Matias Kähkönen

Kalasaagaan voi tuoda vanhat ja nurkkaan jääneet kalastustarvikkeet myyntiin korvausta vastaan. Alkukesän hittituotteita ovat olleet käytetyt lohivaaput sekä 1€ löytölaatikon käytetyt vaaput. Uusista tuotteista ovat siimat, aurinkolasit, vakuumipussit, paukkuliivit sekä lohivaaput olleet suosittuja.

“Meiltä saa myös varattua opaspalveluita sekä lohensoutuun että hauenkalastukseen. Lohensoutuun vuokraamme myös jokiveneitä täydellä varustuksella sekä kalastustarvikkeita, Kähkönen kertoo.

Pellossa on ollut todella lämmin vastaanotto kalastusliikkeelle ja monet ihmiset ovat tulleet paitsi ostoksille myös kertomaan terveisensä “ Nyt voi Pelloa vihdoinkin kutsua Suomen kalastuspääkaupungiksi, olette oikeanlaisen liikkeen laittaneet tänne pystyyn” kertoi Kähkönen kuulleensa.  Ei tarvitse Pellosta enää lähteä Rovaniemelle saakka hakemaan kalastukseen tarvikkeita kun omalta kylältä nyt löytyy kaikki mitä tarvitaan.

Pääkuva: Tommi Lappalainen